Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Arteta ylisti virkaveljeään ja valoi uskoa omiinsa ennen sunnuntain huippuottelua: “Se ei tule ikinä muuttumaan”

Mikel Arteta
AOP

Mikel Arteta ylistää Pep Guardiolaa “ylivoimaisesti maailman parhaaksi valmentajaksi”, mutta uskoo Arsenalin pystyvän voittamaan Manchester Cityn ja sekoittamaan Valioliigan mestaruuskamppailua.

Arsenal ei ole voittanut kahdeksalla edellisellä vierailullaan Etihad Stadiumilla tammikuusta 2015 lähtien häviten seitsemän kertaa. Viime huhtikuussa City otti tärkeän 4-1 voiton ja puolusti lopulta mestaruuttaan onnistuneesti.

Gunners-luotsi Mikel Artetan pitkäaikaiseen ystävyyteen Pep Guardiolan kanssa kuuluu kolme vuoden yhteinen jakso Cityssä ennen kuin hän tarttui Arsenalin ruoriin joulukuussa 2019.

– Ihailuni ja mitä tunnen häntä kohtaan ei todellakaan ole muuttunut, Arteta kertoi ESPN:n mukaan.

– Mielestäni hän on ylivoimaisesti maailman paras valmentaja ja yksi mukavimmista ihmisistä, jotka olen tavannut tämän lajin parissa.

– Hän on yksi niistä, joiden kanssa minulla on ollut hauskinta työskennellä. Se ei tule ikinä muuttumaan.

– Olemme tehneet paljon ollaksemme tässä tilanteessa, mutta meidän on edettävä päivä kerrallaan, harjoiteltava hyvin ja valmistauduttava huolellisesti jokaiseen otteluun.

– Olemme ottaneet suuria askelia ja olemme lähempänä (Cityä). Kyse on siitä, miten kuromme eron umpeen ja onnistumme olemaan heitä parempia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga