Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Italialaistalentti päätymässä kauppatavaraksi? – Bayern München kuskin paikalla?

Francesco Camarda
AOP

Newcastle Unitediin ja Tottenham Hotspuriin linkitetyn Francesco Camardan palvelukset kiinnostavat myös saksalaisjätti Bayern Münchenissä. AC Milan-juniorin uskotaan siirtyvän kauden päätyttyä isompiin ympyröihin.

16-vuotias hyökkääjä Francesco Camardo on tehnyt todellisen läpimurron AC Milanin alle 18-vuotiaiden joukkueessa. Italialainen voi nyt allekirjoittaa uransa ensimmäisen ammattilaissopimuksen.

Rossoneri on keskustellut hänen lähipiirinsä kanssa sopimuksen tekemisestä, mutta yhteisymmärrystä ei ole vielä syntynyt osapuolten välille.

Valioliigaseurat ovat seuranneet Camardan kehitystä. Newcastle United ja Tottenham Hotspur ovat raporttien mukaan olleet kiinnostuneita nappaamaan hänet pois San Sirolta. Kosiskelijoita löytyy kuitenkin muualtakin.

Inside Futbolin saamien tietojen mukaan myös Bayern München on kiinnostunut Italian alle 17-vuotiaiden maajoukkuehyökkääjästä.

Saksan mestarijoukkue seuraa Camardaa tarkasti, ja hänen mahdollisesta hankinnastaan on käyty keskustelua seuran sisällä.

Bayern München harkitsee, voiko se tarjota pelaajalle sopimusta, joka on houkutteleva, mutta silti sopusoinnussa seuran muiden nuorten pelaajien kanssa.

Edellä mainittujen seurojen lisäksi myös Arsenal ja molemmat Manchesterin joukkueet tarkkailevat huippulupaavan keskushyökkääjän tilannetta. Camardalla ei siis tunnu olevan ottajista pulaa, mutta seuraavan kauden joukkue on toistaiseksi arvoitus.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga