Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Saudi Pro League

Serie A:n tehohyökkääjä matkalla Saudi-Arabiaan? – Paluu Valioliigaan poissuljettu vaihtoehto?

Romelu Lukaku
AOP

Romelu Lukakun toiveissa on siirtyä Saudi-Arabian liigaan, kun hänen lainasopimuksensa AS Roman kanssa päättyy, lähteet kertovat. Belgialaiskärki on ollut tällä kaudella vakuuttavassa vedossa Italian Serie A:ssa ja Roman uskotaan haluavan pitää hänestä kiinni.

Romelu Lukakun pelit Stamford Bridgellä ovat suurella todennäköisyydellä pelattu. Aikanaan Lontooseen valtavalla rahasummalla Inter Milanista hankittu Lukaku ei ikinä pystynyt vastaamaan huutoon sinisten paidassa, mutta on jälleen noussut uuteen kukoistukseen AS Roman väreissä.

Lukaku vaikuttaa löytäneen pelillisen kotinsa Italiasta ja vaisun viime kauden jälkeen tahti on ollut hurjaa Giallorossin paidassa. Belgialaisjässikkä on pyssyttänyt 26:n Serie A-ottelun aikana kunnioitettavat kymmenen häkkiä, jonka lisäksi hän on antanut kolme maalisyöttöä.

Näillä näkymin Belgian maajoukkueen kapteenin on sopimustilanteensa vuoksi määrä palata Chelseaan kuluvan kauden jälkeen, mutta tämä vaihtoehto näyttää kaukaa haetulta.

Roma haluaa tiettävästi hankkia pelaajan riveihinsä pysyvällä diilillä, mutta Chelsean hintapyyntö saattaa osoittautua liian korkeaksi. Jos Roma ei onnistu kiinnittämään Lukakua, hänen uransa on mahdollisesti jatkumassa Euroopan rajojen ulkopuolella.

90minin tietojen mukaan Lukaku on enemmän kuin halukas siirtymään Saudi-Arabian liigaan, jossa ottajia todennäköisesti riittää.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Saudi Pro League