Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

ManU:n siirtosuunnitelmat jäihin? – Liverpool viemässä pisimmän korren brassitopparin kohdalla!

Gleison Bremer
AOP

Juventusta edustavalla Gleison Bremerillä riittää ottajia ensi kaudeksi. Vanttera brasilialaistoppari on todennäköisesti kapistamassa Allianz Stadiumin pölyt kannoiltaan.

Juventus saattaa menettää ensi kaudeksi tärkeän palasen puolustuksestaan, sillä Gleison Bremerin uutisoidaan haaveilevan maisemanvaihdoksesta. Hyvän tovin aikaa siirtohuhujen keskiössä ollutta Bremeriä on yhdistetty useampaan valioliigaseuraan.

Yhtenä mahdollisena vaihtoehtona on pidetty Manchester Unitedia, joka olisi tiettävästi valmis tarjoamaan Mason Greenwoodia vaihdossa. Lainalla Getafessa pelaavan Greenwoodin pätkäsopimus päättyy kesällä, eikä hänen uskota palaavan Old Traffordille.

ManU saattaa kuitenkin joutua pettymään, sillä 90min kertoo, että Bremer pitää seuran verivihollista, Liverpoolia selkeänä ykkösvaihtoehtonaan. Poolin uskotaan käyvän läpi suuria muutoksia kauden päätyttyä, jonka myötä uusille toppareille saattaa ilmetä tarvetta.

Myös Newcastlen on kerrottu tarkkailevan Bremerin tilannetta, mutta ManU:n tavoin myös Magpies on jäämässä ulos ensi kauden Mestarien liigasta.

Bremer on pelannut jälleen vakuuttavan kauden Juven alakerrassa ollen olennainen osa Massimiliano Allegrin joukkueen alakertaa. Mies saatetaan kuitenkin asettaa kauppatavaraksi korkean siirtokorvauksen toivossa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A