Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Siirrolle sittenkin vihreää valoa? – Vaihtokaupat määrittämässä Barca-hyökkääjän kohtalon?

Joao Felix, FC Barcelona.
AOP

Joao Felixin jatkoa FC Barcelonassa on pidetty suhteellisen epätodennäköisenä katalonialaisseuran talousvaikeuksista johtuen. Tuoreiden lähteiden mukaan Atletico Madrid saattaisi kuitenkin lämmitä vaihtokaupoille, jonka myötä Felix voisi jatkaa Barcan väreissä.

Lainapelaajan rooliin ajautuneen Joao Felixin ensi kauden osoitteesta ei ole edelleenkään varmuutta. Mittaamattoman lahjakas portugalilainen on ajautunut vaikeaan tilanteeseen, sillä hänen välinsä Atletico Madrid-manageri Diego Simeonen kanssa ovat olleet koetuksella.

Paluuta Metropolitanolle pidetään näin ollen haastavana, mutta FC Barcelonan rahkeet eivät välttämättä riitä pelaajan ostoon. Felix on ollut tällä kaudella hyvässä vireessä ja tehnyt tärkeitä osumia Blaugranalle.

Hyökkääjä on kertonut moneen otteeseen toivovansa jatkaa unelmiensa seurassa, mutta kaikki on vielä auki, vaikka Barca haluaakin pitää portugalilaisesta kiinni.

90min kertoo, että Felixin jatko Kataloniassa saattaa onnistua siinä tapauksessa, jos Barca lähettää vaihdossa puolustaja Inigo Martinezin Atleticoon. 32-vuotias toppari ei ole saanut toivomaansa peliaikaa Barcassa, joten hän saattaisi olla valmis lähtemään kohti uusia haasteita.

Martinezin kauppaamisen lisäksi, Barca todennäköisesti joutuisi silti maksamaan tuntuvan rahasumman Felixin pelioikeuksista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga