Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Spurs-tähti puhui tärkeistä asioista – Postecogloulta kiitosta: “Kaikki kunnia hänelle”

Richarlison
AOP

Tottenhamin manageri Ange Postecoglou kehuu Richarlisonia siitä, että hän on puhunut julkisesti taistelustaan masennuksen kanssa. Brassihyökkääjä kertoi hiljattain avoimesti mielenterveysongelmistaan.

Tottenham Hotspuria edustava Richarlison kertoi hiljattain, että terapia pelasti hänen elämänsä ja toivotti tervetulleeksi psykologin Brasilian maajoukkueen henkilökuntaan. Spursin pelaaja paljasti kamppailleensa masennuksen kanssa vuoden 2022 MM-kisojen jälkeen.

Tottenhamin manageri Ange Postecoglou arvosti pelaajansa ulostuloa ja kertoi, että Richarlisonin rehellisyydellä on merkitystä muille mielenterveysongelmien kanssa kamppaileville.

– ’’Richy’’ on todella hyötynyt siitä tuesta, jota hänelle on tarjottu. Koska hän on hyötynyt siitä niin suoraan, uskon, että hän yrittää nyt jakaa sitä eteenpäin, Postecoglou kertoi perjantaina pidetyssä lehdistötilaisuudessa ESPN:n mukaan.

– Vaikutus on aina suurempi, kun kyseessä on joku korkean profiilin henkilö tai taho, jonka aseman vuoksi ajattelemme, ettei hänellä pitäisi olla ongelmia.

– Kaikki kunnia hänelle. Hän olisi voinut käsitellä asiaa yksityisesti, ja mielestäni oli rohkea päätös puhua siitä julkisesti. Ennen kaikkea hänen ulostulonsa tarjoaa muille hyvän väylän hakea apua, kun sitä tarvitaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga