Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Menettääkö Serie A:n mahtiseura tähtikaksikkonsa kesän aikana? – “Pelaajat päättävät viime kädessä tulevaisuudestaan”

AC Milan
Pixabay

AC Milanin Theo Hernandezia on pidetty mahdollisena korvaajaehdokkaana Bayern Münchenin Alphonso Daviesille, jos tämä siirtyy Real Madridiin. Milan-torjuja Mike Maignan saattaa niin ikään jättää San Siron taakseen kesällä. Rossonerin toimitusjohtaja Giorgio Furlani ottaa kantaa kaksikon tilanteeseen.

Alphonso Daviesin epäselvä tilanne Bayern Münchenin kanssa on ollut keväällä yksi jalkapallomaailman puhutuimmista aiheista. Miehen agentti julkaisi hiljattain tulikivenkatkuisen purkauksen Bayernin seurajohtoa kohtaan, joka tuskin tyynnytti osapuolten välejä.

Daviesin uskotaan toivovan siirtoa Real Madridiin ja puolustajan kerrottiin aiemmin jo sopineen alustavasti siirrosta Santiago Bernabeulle. Jos tämä vaihtoehto toteutuu, on Bayern luonnollisesti pakotettu etsimään kanadalaiselle mitat täyttävää korvaajaa.

Yhtenä vaihtoehtona on pidetty Theo Hernandezia, joka on tälläkin kaudella osoittanut arvonsa AC Milanin paidassa. Rossoneri on vaarassa menettää Hernandezin lisäksi myös maalivahti Mike Maignanin, jonka nimi on niin ikään pyörinyt siirtohuhuissa.

Milanin toimitusjohtaja Giorgio Furlani oli huhuista huolimatta toiveikas kaksikon jatkon suhteen.

– Heillä molemmilla on sopimus voimassa vuoteen 2026 asti. Pelaajat päättävät viime kädessä tulevaisuudestaan, mutta toivomme, ette he jatkavat kanssamme mahdollisimman pitkään, Furlani kertoi Fabrizio Romanon Daily Briefing -palstan mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A