Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Arsenal muuttanut suunnitelmiaan! – Valioliigasensaatio jälleen vapaata riistaa?

Amadou Onana, Everton.
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Amadou Onanan on uskottu vaihtavan seuraa ensi kaudeksi. Evertonissa läpilyöneen järkäleen kintereillä on useampi taho, mutta näillä näkymin hän ei ole päätymässä Arsenaliin, joka miettii muita vaihtoehtoja.

Everton on mahdollisesti menettämässä olennaisen osan joukkueestaan, kun Amadou Onanan uskotaan nostavan kytkintä kauden päätyttyä. Keskikentän keskustassa viihtyvä Onana on vakuuttanut Goodison Parkilla saavuttuaan seuraan vuonna 2022.

Miehen uskotaan kuitenkin haluavan jatkaa uraansa kirkkaammissa parrasvaloissa, sillä Everton rämpii Valioliigan häntäpäässä. Onanaa on viety huhuissa useaan suuntaan, mutta etenkin Arsenalin on raportoitu olevan kiinnostunut tarjoamaan hänelle sopimusta.

Tämä vaihtoehto on kuitenkin jäämässä toteutumatta, sillä 90minin saamien tietojen mukaan Gunners on kääntänyt katseensa kohti Real Sociedadin Martin Zubimendia.

Zubimendi on Onanan tavoin ollut viime kesästä lähtien siirtohuhujen kohteena, eikä hänelläkään ole ottajista pulaa. Zubimendi voisi sopia pelaajaprofiilinsa puolesta hienosti Mikel Artetan palettiin, mutta toisaalta Valioliigaan totuttelu saattaa vaatia veronsa.

Onana puolestaan on todistanut tasonsa brittikentillä, joten ottajia varmasti riittää, vaikka Arsenal luopuisikin leikistä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset