Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Päätyykö Serie A-raketti pelinappulaksi kesän siirtomarkkinoilla? – “Toiveena jatkaa AC Milanissa”

Rafael Leão
AOP

Rafael Leãon sopimustilanne on puhuttanut viime vuosina runsaasti. AC Milanin taitavan laitahyökkääjän perässä on riittänyt kosijoita, vaikka hän allekirjoitti vasta viime kesänä uuden vuoteen 2028 asti ulottuvan jatkopahvin.

Rafael Leão oli pitkin viime vuotta sankkojen siirtohuhujen ympäröimänä. Pelaaja empi tulevaisuudellaan pitkään ja antoi kommentteja sen puolesta, että ura saattaisi jatkua saapasmaan ulkopuolella.

Lopulta AC Milan sai haluamansa ja portugalilainen allekirjoitti pitkän viisivuotisen jatkosopimuksen, jonka myötä huhumyllyn uskottiin rauhoittuvan. Näin ei ole kuitenkaan tapahtunut, sillä uudesta diilistä huolimatta laitahyökkääjää on viety huhuissa jälleen muihin maisemiin.

Ottajia löytyisi pilvin pimein, jos Leão asetettaisiin kauppatavaraksi. AC Milanin toimitusjohtaja Giorgio Furlani rauhoittelee tilannetta pelaajan ympärillä.

– Rafael Leãon sopimukseen kuuluu 175 miljoonan euron ulososto-optio, mutta ennen kaikkea, voin vahvistaa, että ’’Rafan’’ toiveena on jäädä ja jatkaa AC Milanissa, Furlani kommentoi Fabrizio Romanon Daily Briefing -julkaisun mukaan.

Leãolla on ollut tehojen valossa hieman vaisumpi kausi, sillä 25:ssä Serie A-ottelussa on syntynyt vain neljä maalia. Portugalilainen on kuitenkin antanut 8 maalisyöttöä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A