Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ligue 1

ManU:n takavuosien jättihankinta tekemässä lähtöä: “Hyvä paikka aloittaa alusta”

Anthony Martial
AOP

Anthony Martialin odotetaan pakkaavan laukkunsa ja jättävän Manchester Unitedin pitkän yhteisen ajan jälkeen. Ranskalaishyökkääjän uskotaan olevan mahdollisesti palaamassa kotimaansa pääsarjaan.

Anthony Martial lähestyy sopimuksensa loppua Man Utd:ssa, ja nähtäväksi jää, missä hänen uransa jatkuu ensi kaudella. Hänen tulevaisuutensa on joka tapauksessa luultavasti muualla kuin Old Traffordilla, ja asiantuntija Dean Johnson näkee hänen palaavan Ranskaan, jos oikea tilaisuus tarjoutuu.

Puhuessaan yksinoikeudella CaughtOffsidelle, Johnson teki selväksi, että Martial on ehdottomasti lähdössä Unitedista, mutta kertoi uskovansa, että ranskalaisen korkea palkka saattaa olla ongelma joillekin seuroille.

– On odotettu jo pitkään, että Anthony Martial lähtee Manchester Unitedista vapaalla siirrolla tänä kesänä. Hänen uransa näyttää olevan tällä hetkellä hieman tienristeyksessä, mutta on mahdollista, että Lyonin akatemian läpi käyneenä hän voisi palata ja mahdollisesti rakentaa uraansa uudelleen yhdessä Ligue 1:ssä, Johnson pähkäili.

– Odotan, että Martialilla ei ole pulaa kosijoista, mutta hänen henkilökohtaiset vaatimuksensa, jotka perustuvat siihen, mitä hän on ansainnut Manchester Unitedissa, saattavat asettaa hänet joidenkin seurojen ulottumattomiin. Ligue 1 saattaisi kuitenkin olla hänelle hyvä paikka aloittaa alusta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ligue 1