Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Spurs päästämässä keskikenttäpelaajansa lähtemään – Argentiinan maajoukkuemies kilometritehtaalle?

Giovani Lo Celso on siirtohuhujen kohteena.
AOP

Tottenhamin keskikenttäpelaaja Giovani Lo Celso on valmis jättämään joukkueen tänä kesänä peliajan puutteen vuoksi, ja Spurs on valmis myymään hänet eteenpäin, lähteet kertovat.

Giovani Lo Celso, 27, siirtyi Tottenham Hotspurin vahvuuteen pysyvästi Real Betisistä kesällä 2019, mutta asiat eivät ole menneet suunnitelmien mukaan. Lo Celso ei ole onnistunut vakiinnuttamaan paikkaansa missään vaiheessa Tottenhamissa, ja sama on jatkunut tällä kaudella.

Ange Postecoglou halusi pitää argentiinalaisen kuluvaan kauteen lähdettäessä, mutta häntä on peluutettu vain 16 ottelussa, joista pelaaja on aloittanut kuusi. Lo Celson kautta ovat häirinneet loukkaantumiset, mutta argentiinalainen ei ole ollut takuuvarma aloittaja terveenä ollessakaan.

CaughtOffsiden mukaan Lo Celso haluaa lähteä Tottenhamista kauden päätteeksi peliajan perässä ja Spursin uskotaan olevan avoin kauppojen syntymisen suhteen.

Raporttien mukaan Tottenham on kiinnostunut päästämään Lo Celson lähtemään tulevana kesänä, sillä hänen siirtosummansa auttaisi rahoittamaan uusia hankintoja. Argentiinalaisen sopimus päättyy Pohjois-Lontoossa vuonna 2025, joten kuluvan kauden lopussa tapahtuva myynti olisi valioliigaseuralle ihanteellinen.

On epäselvää, minne hyökkäävä keskikenttäpelaaja siirtyisi, mutta kiinnostusta varmasti löytyy, sillä kyseessä on lahjakas pelaaja ja Argentiinan maajoukkueen vakiokasvo.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset