Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Real Madrid valmis maksamaan 40 miljoonaa Valioliigan eliittipuolustajasta!

Reece James, Chelsea.
AOP

Reece James saattaa lähteä Chelseasta kauden lopussa, ja Real Madrid harkitsee tarjousta hänen allekirjoituksestaan, lähteet väittävät.

Real Madrid jatkaa Chelsean laitapuolustajan Reece Jamesin tarkkailua, sillä hänestä kaavaillaan lähitulevaisuudessa Dani Carvajalin seuraajaa. Madrid on pitänyt Jamesia tutkassaan jo jonkin aikaa ja valmistelee tarjousta, joka on tarkoitus tehdä tulevassa siirtoikkunassa.

Jamesia, 24, pidetään yhtenä maailman tämän hetken parhaista oikeista laitapuolustajista. Florentino Perezin johtama Real Madrid näkee hänessä täydellisen lisän puolustuslinjaansa. Viimeisimpien tietojen mukaan espanjalaisseura on valmis tarjoamaan hänen palveluksistaan noin 40 miljoonaa euroa.

Jamesin hankinta ei tule kuitenkaan olemaan helppoa. Englantilaispelaaja on keskeinen osa Chelsean joukkuetta, ja hänen tuore vuoteen 2028 ulottuva jatkosopimuksensa vaikeuttaa prosessia entisestään.

Tämä tarkoittaa, että Real Madridin on panostettava huomattavasti taloudellisesti, jos se haluaa tuoda Jamesin ensi kaudeksi Santiago Bernabeulle. Jamesin kaltaiset pelaajat ovat kuitenkin aina tervetulleita Madridiin, sillä joukkue pyrkii jatkuvasti menestymään kaikissa kilpailuissa.

Jamesin kausi on mennyt piloille loukkaantumisten takia, ja hän on pystynyt pelaamaan vain yhdeksässä ottelussa.

Lähde: Fichajes.net

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset