Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Lähde: Liverpool Serie A:n topparilupauksen kintereillä!

Dean Huijsen, AS Roma.
AOP

Liverpool on tiettävästi ilmoittanut olevansa kiinnostunut Juventuksen topparilupaus Dean Huijsenin kiinnittämisestä tänä kesänä, lähteet kertovat.

Liverpoolin toppariosasto on tällä hetkellä hieman ohkainen, sillä Joel Matip on jäänyt loppukaudeksi sivuun vakavan polvivaivan vuoksi.

Lisäksi Ibrahima Konatella on ollut ongelmia kuntonsa kanssa, joten Jürgen Kloppille on tällä hetkellä jäänyt käytettäväkseen vain Jarell Quansah ja Virgil van Dijk.

Matipin sopimus päättyy tämän kauden lopussa ja häntä pidetään mahdollisena lähtijänä kesän siirtoikkunassa.

Useita puolustajia on yhdistetty viime aikoina Liverpooliin, kuten Goncalo Inacio, Leny Yoro ja Antonio Silva, mutta Dean Huijsen on nyt nousemassa vakavasti otettavaksi vaihtoehdoksi.

Football Talkin saamien tietojen perusteella Liverpool on ilmaissut kiinnostuksensa Huijsenia kohtaan ja seuran uskotaan lähestyvän Juventusta kesän aikana ostoaikeissa.

Juventuksen odotetaan luopuvan kauden päätyttyä joistain tähtipelaajistaan, jotta seura voi keskittyä jälleenrakennukseen. Italialaisjoukkueen uskotaan olevan valmis neuvottelemaan Huijsenin pelioikeuksista, jos hänestä jätetään vähintään 26 miljoonan punnan siirtotarjous.

Huijsen siirtyi tammikuussa lainalle AS Romaan, jonka paidassa hän on saanut peliaikaa 11 Serie A-ottelussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A