Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Siirtohuhuissa oleva Newcastle-tykki jatkoi hurjasteluaan! – Shearerin ennätys menossa uusiksi?

Alexander Isak, Newcastle United.
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Newcastle Unitedin Alexander Isak myönsi, että osoite saattaa muuttua tulevan kesän aikana. Nyt Ruotsin maajoukkuemies vakuuttelee kuitenkin aikovansa jatkaa Magpiesin vahvuudessa myös ensi kaudella.

Alexander Isak hehkuttaa Newcastle Unitedin projektia ja vakuuttelee haluavansa jatkaa seuran vahvuudessa myös tulevaisuudessa. Huimaan vireeseen yltynyt Isak oli jälleen loistavalla pelipäällä tiistaina ja iski kauden 19. maalinsa Newcastle 1-1 tasapelissä Evertonia vastaan.

– Kyllä, totta kai haluan olla täällä tulevaisuudessa, Isak vahvisti inews.co.uk:n mukaan.

– Tulin tänne projektin vuoksi, rakastan ehdottomasti pelaamista täällä ja tunnen todella oloni kotoisaksi. Haluan päättää tämän kauden hyvällä tavalla itseni ja joukkueen kannalta. Rakastan täällä pelaamista.

Isakia on viety kevään aikana kantautuneissa huhuissa vahvasti muun muassa Arsenaliin, jonka takia miehen tuoreet kommentit lämmittävät varmasti Magpies-kannattajien mieltä.

– En halua ottaa kantaa tällaisiin huhuihin, sillä se ei ole vastuullani. Rakastan pelaamista ja meillä on edessämme tärkeitä otteluita. Haluan vain auttaa joukkuetta parhaani mukaan.

Isakista on näillä näkymin tulossa ensimmäinen 20 maalia kaudessa tehnyt Newcastle-pelaaja sitten Alan Shearerin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga