Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Avausjakson maalit riittivät! – Arsenal palasi Valioliigan kärkeen

Arsenalin norjalaiskeskikenttä Martin Odegaard.
AOP

Valioliigassa pelataan tällä viikolla kaksi ottelua. Arkikierroksella on kaksi pelipäivää takana ja torstaina arkikierros päättyy kahteen otteluun. Keskiviikkona nähtiin Valioliigan mestaruustaiston osalta todella isot kamppailut, sillä kärkikolmikkoon kuuluvat joukkueet pelasivat kotiottelut. Valioliigan suurimpiin mestarisuosikkeihin lukeutuva Arsenal onnistui nappaamaan tärkeät kolme pistettä.

Mikel Artetan valmentama Arsenal onnistui ottamaan tärkeät kolme pistettä keskiviikkona Emiratesilla pelatusta Valioliiga-ottelusta. Pohjois-Lontoon tykkimiehet onnistui kaatamaan heittopussina tämän vuoden Valioliigassa olleen Lutonin vahvan esityksen myötä 2-0 -lukemin.

Ottelussa kummatkin maalit nähtiin avausjaksolla. Reilun 20 peliminuutin jälkeen Arsenal karkasi 1-0 -johtoon, kun rangaistusalueella saksalaishyökkääjä Kai Havertz antoi loistavan levityksen norjalaiskeskikenttä Martin Odegaardille, joka tykitti kauden seitsemännen maalinsa Valioliigassa.

Viime kaudella Arsenalin luottopelaaja teki 15 maalia 37 otteluun Englannin pääsarjassa ja koko Arsenal-uralla maaleja on syntynyt yhteensä 30 kappaletta keskiviikon jälkeen.

Avausjaksolla Arsenal onnistui toistamiseen. 2-0 -maali merkittiin Lutonin japanilaispelaaja Daiki Hashiokan omaksi maaliksi.

Ottelu oli todella jämäkkä esitys kotijoukkueelta, jolla oli otteluun hyvinkin kevyt miehistö jalkeilla. Vaihdosta joukkue otti brasilialaishyökkääjä Gabriel Martinellin ja englantilaiskeskikenttä Declan Ricen mukaan toisella jaksolla, mutta muun muassa itseään sunnuntain ottelussa loukannut Bukayo Saka ei pukenut kamppailuun. Gabriel Jesus vietti koko ottelun penkillä.

Voittonsa myötä Arsenal nousi pisteen erolla takaisin Valioliigan kärkipaikalle ennen Liverpoolia, joka kohtaa torstaina Sheffield Unitedin Anfieldillä. Arsenal jatkaa kauttaan lauantaina kovassa vierasottelussa Brightonia vastaan ja ensi viikolla on edessä Mestarien liigan puolivälierävaiheen avausosa Emiratesilla Bayern Munchenia vastaan.

Seitsemännen tappion yhdeksään edelliseen Valioliiga-otteluun kärsinyt Luton on sarjassa sijalla 18. Eroa 17. sijaa pitävään Nottingham Forestiin on kolme pistettä. Luton pelaa viikonloppuna Bournemouthia vastaan erittäin isoista pisteistä kotikentällään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga