Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Hurjat maalijuhlat Valioliigassa! – englantilaistähti tykitti hattutempun

Manchester Cityn Phil Foden tykitti hattutempun Aston Villaa vastaan.
AOP

Valioliigan hallitseva mestari ja Mestarien liigan voittoa puolustava Manchester City otti keskiviikkona Valioliigassa todellisen rutiinivoiton. Taivaansiniset onnistuivat murskaamaan maalijuhlissa kotikentällään Etihadilla vahvaa kautta pelaavan Aston Villan. Voitollaan City piti vielä mestaruusavaimet omissa käsissään Valioliigan osalta.

Pep Guardiolan valmentama Manchester City palasi voittojen tielle Valioliigassa keskiviikkona. City kaatoi Etihadilla vahvaa kautta pelaavan Aston Villan maalijuhlien jälkeen 4-1 -lukemin. Kaksi edellistä Cityn ottelua oli päättynyt tasapeleihin mestaruustaistelussa olevia Liverpoolia sekä Arsenalia vastaan.

Cityn ykköstähdeksi ottelussa nousi englantilaishyökkääjä Phil Foden. Foden iski ottelussa kolme maalia ja oli ykköstähti Manchesterin keskiviikkoillassa.

Foden laukoi Cityn voittomaalin avausjakson lisäajalla ja teki kaksi maalia tunnin pelin jälkeen. 23-vuotias englantilaistähti katkaisi samalla viiden ottelun maalittoman putken. Edellisen kerran englantilainen onnistui maalinteossa Manchesterin derbyssä maaliskuun alussa. Viidestä maalittomasta ottelusta vain kolme oli Cityn paidassa.

Ottelulle kotijoukkueen osalta alkutahdit löi kymmenen peliminuutin jälkeen Rodri, joka sivalsi pelivälineen oli Aston Villan maalivahti Robin Olsenin. Vierasjoukkue tuli ottelussa kuitenkin tasoihin kolumbialaishyökkääjä Jhon Duranin osumalla. Maali oli 20-vuotiaalle hyökkääjälle kolmas Valioliigassa tällä kaudella ja samalla koko uralla. Villaan hyökkääjä siirtyi viime kaudeksi.

City nousi voitollaan 67 pisteeseen ja piti sarjassa kolmannen sijan. Eroa keskiviikkona kärkeen siirtyneeseen Arsenaliin on vain yksi piste. Liverpool on tasapisteissä Cityn kanssa, mutta Jurgen Kloppin valmentama joukkue kohtaa torstaina arkikierroksen ottelussa Sheffield Unitedin, joten joukkueella on ottelu vähemmän pelattuna.

Aston Villa pysyy tappiosta huolimatta sarjassa neljäntenä ja pitää kiinni viimeisestä paikasta Mestarien liigan lohkovaiheeseen. Villalla on 31 otteluun 59 pistettä. Tottenham on sarjassa viidentenä. Joukkue on kerännyt 30 otteluun 57 pistettä, joten Villan paikka neljän parhaan joukossa ei ole turvattu.

City pelaa viikonloppuna vierasottelun Crystal Palacea vastaan. Ensi viikolla joukkue kohtaa Mestarien liigan puolivälierien ensimmäisessä osassa Real Madridin vieraskentällä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga