Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigan topparilegenda myöntää: “Toivon, että olisin lopettanut urani Manchester Unitedissa”

Rio Ferdinand
AOP

Rio Ferdinand vietti yhteensä 12 menestyksentäytteistä vuotta Manchester Unitedissa. Englantilainen siirtyi vuonna 2014 QPR:n riveihin, mutta myöntää jälkikäteen, ettei Old Traffordin jättäminen ollut oikea ratkaisu.

Rio Ferdinandia pidetään yhtenä valioliigahistorian parhaista toppareista. Englantilainen siirtyi Leedsistä Manchester Unitediin vuonna 2002 ja kehittyi hitaan alun jälkeen yhdeksi joukkueen luottopelaajista.

Ferdinand viihtyi Old Traffordilla yhdessä 12 vuoden ajan ollen tärkeä osanen Unitedin puolustuslinjaa muodostettuaan ikonisen toppariparin yhdessä Nemanja Vidicin kanssa.

Ferdinandin vastuu alkoi vähenemään Sir Alex Fergusonin valtakauden jälkeen, jonka yhteydessä hän päätti lähteä kohti uusia haasteita.

Ferdinand myöntää, että hänelle kävi nopeasti selväksi, ettei QPR:n riveihin siirtyminen ollut oikea ratkaisu.

– Toivon, että olisin lopettanut urani Manchester Unitedissa sen sijaan, että olisin siirtynyt QPR:ään, Ferdinand kertoo Daily Mailin mukaan.

– Olin ensimmäistä kertaa pukuhuoneessa, jossa puhuttiin rahasta ja palkoista. Pelaajat puhuivat tällaisista asioista, ja minusta se oli hullua.

– Osa heistä ei halunnut treenata, koska he saivat tietyn summan rahaa, eikä intensiteetti ei ollut kovinkaan korkealla.

– Mitä Harry Redknapp (manageri) sitten yrittikin tehdä, siihen pelaajat eivät uskoneet, ja joukkue päätyi lopulta putoamaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga