Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Pitkään siirtohuhuissa ollut City-taituri lähtökuopissa? – Saako Barca tahtonsa läpi?

Bernardo Silva saattaa vaihtaa maisemaa kesällä.
AOP

FC Barcelona on ollut parin vuoden ajan kiinnostunut Manchester Cityä edustavasta Bernardo Silvasta. Tuoreiden tietojen mukaan portugalilaistaituri on edelleen katalaanien tutkassa ja seuraa pyrkii hankkimaan hänet riveihinsä ensi kaudeksi.

Barcelona lähtee kesän 2024 siirtomarkkinoille selkein aikomuksin rahankäytön suhteen. Ajatuksena on tuoda lisää syvyyttä hyökkäykseen hankkimalla uusi laitahyökkääjä ja samalla vahvistaa alakertaa yhdellä tai kahdella puolustajalla.

Suurin huolenaihe on kuitenkin edelleen keskikenttä, sillä kyseinen osa-alue suorastaan huutaa vahvistuksia.

Keskikentän pohjapelaajan lisäksi, Barca pyrkii vahvistamaan sektorin muitakin pelipaikkoja kesällä tuoreiden ongelmien jälkeen.

Frenkie de Jongin, Gavin ja Pedrin loukkaantumiset jättivät joukkueen vaikeuksiin eri peleissä, ja Xavi joutui käyttämään Raphinhaa keskikentän keskellä huonolla menestyksellä.

Yhtenä vaihtoehtona pidetään Manchester Cityn Bernardo Silvaa, joka pystyy operoimaan joko keskellä tai laitahyökkääjän roolissa. Tämä on kuitenkin mahdollista vain, jos rahaongelmien kanssa painiva Barca onnistuu keräämään riittävästi varoja.

Pitkään siirtohuhuissa olleen Silvan sopimuksessa on tiettävästi noin 50 miljoonan euron arvoinen ulososto-optio, joka on astumassa voimaan kesällä.

Lähde: Barca Universal

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga