Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Virgil van Dijk ottaa kantaa Valioliigan mestaruustaistoon: “Se on jalkapallon kauneus”

Virgil van Dijk, Liverpool.
AOP

Valioliigan mestaruustaisto käy kuumana kuin hellan koukku ja toistaiseksi kaikki on vielä avoinna. Virgil van Dijkin kipparoima Liverpool on hyvissä asemissa sarjan toisella sijalla. Reds haluaa järjestää parhaat mahdolliset jäähyväiset Jürgen Kloppille.

Liverpoolilla on tänään mahdollisuus nousta Valioliigan kärkeen voittamalla rästiottelussaan Sheffield Unitedin. Kirjoitushetkellä Pool majailee sarjan toisella sijalla pisteen Arsenalia perässä ja ottelun vähemmän pelanneena.

Jürgen Klopp, joka on onnistunut valtakautensa aikana palauttamaan Liverpoolin jälleen vakavasti otettavaksi mestarikandidaatiksi, jättää työnsä kuluvan kauden jälkeen.

Reds-kippari Virgil van Dijk painottaa, että koko joukkue haluaa järjestää Kloppille asiaankuuluvat jäähyväiset.

– Koimme sen kerran ilman faneja (Valioliigan mestaruus, 2019). Se saa minut haluamaan saavuttaa sen vielä enemmän, koska haluan fanien olevan kanssamme, van Dijk kertoi Eurosportin mukaan.

– Haluan, että kaupunki räjähtää, kun saamme pokaalin käsiimme. Sitä varten me taistelemme. Siitä olemme taistelleet harjoituskauden ensimmäisestä päivästä lähtien.

– Toivottavasti kaikki uhrauksemme palkitaan. Kaksi muuta joukkuetta (Arsenal ja Manchester City) tekevät myös kaikkensa.

– Se on jalkapallon kauneus. Meidän on taisteltava niin kovaa kuin voimme. Toivottavasti saamme lopussa palkintomme.

– Manageri merkitsee minulle paljon. Se, että siirryin Liverpooliin, on jotain, mitä en tule koskaan pitämään itsestäänselvyytenä. Tulen aina olemaan kiitollinen.

– Hän teki unelmastani totta. Tulemme varmasti kaipaamaan häntä, mutta meillä on vielä työtä tehtävänä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga