Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Siirto jäihin? – Serie A:ssa säväyttäneen hollantilaistähden suunnitelmat uusiksi?

Teun Koopmeiners, Atalanta.
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Teun Koopmeiners teki harvinaisen selväksi haluavansa vaihtaa seuraa kesällä. Atalantan keskikenttäpelaajan palvelukset ovat herättäneet kiinnostusta etenkin valioliigaseurojen keskuudessa. Italialaisseuran mukaan hollantilaisesta ei olla kuitenkaan jätettyä suoria tarjouksia.

Atalantan on uskottu menettävän tärkeän palasen joukkueestaan ensi kaudeksi, sillä Teun Koopmeinersin nimi on pyörinyt sitkeästi siirtohuhuissa. Mies ilmoitti aiemmin julkisesti pyytäneensä siirtoa kesällä, jonka myötä hänen on uskottu jättävän varmuudella Bergamon kaupungin taakseen.

Muun muassa Liverpoolin ja Juventuksen kiinnostuksen kohteena olleesta Koopmeinersista ei olla kuitenkaan Atalantan johtoportaassa vaikuttavan Antonio Percassin mukaan jätetty yhtäkään tarjousta.

– Sanotaanko näin, että Atalantan ei tarvitse tässä vaiheessa istua alas ja puhua pelaajiensa tilanteista. Se on normaalia, että kun Koopmeiners ja muut ovat pärjänneet hyvin, he voivat herättää kiinnostusta eri seuroissa, Percassi kertoi 90minin mukaan.

– Emme kuitenkaan ole saaneet mitään suoria yhteydenottoja. Tarkastelemme myöhemmin tilannetta, istumme alas ja puhumme, kun kausi on päättynyt. Mitä ikinä teemmekin, tavoitteena on aina vahvistaa joukkuetta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A