Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ligue 1

Voiko Real Madridin jättihankinta vielä kariutua? – “Näkisin hänet mielelläni Liverpoolissa”

Kylian Mbappe
AOP

Kylian Mbappea viedään vahvasti Real Madridin paitaan ensi kaudeksi. Entinen Arsenal-pelaaja Robert Pires kehottaa ranskalaistähteä kuitenkin vielä punnitsemaan vaihtoehtojaan.

Entinen Arsenal-tähti Robert Pires kehottaa Kylian Mbappea luopumaan aikeistaan siirtyä Real Madridiin ja tavoittelemaan sen sijaan siirtoa Liverpooliin.

Helmikuussa kerrottiin, että Paris Saint-Germainin hyökkääjä oli sopinut paljon odotetusta diilistä Bernabeulle, jonka arvo on silmiä hivelevä 203 puntaa viiden vuoden aikana. Tämän lisäksi Mbappen uutisoitiin saavan massiivisen allekirjoituspalkkion sekä merkittävän osan kuvaoikeuksistaan.

Tästä huolimatta Mbappen maanmies Pires haluaa pelaajan harkitsevan päätöstään uudelleen. Pires myöntää itsekin olleen omalla urallaan Real Madridin kosiskelujen kohteena.

– Olen pahoillani, Kylian, mutta et ollut ensimmäinen pelaaja, joka sanoi ei Real Madridille, Pires kertoi FourFourTwo:n mukaan.

– En tiedä, minkä päätöksen hän lopulta tekee, mutta minä kieltäydyin Madridin tarjouksesta, koska minulla oli kaksi muuta vaihtoehtoa. Olen varma, että jos minulla ei olisi ollut mahdollisuutta mennä Arsenaliin tai Juventukseen, olisin mennyt Real Madridiin.

– Haluaisin nähdä hänet Liverpoolissa. Se on hieno seura, siellä on hyvä rakenne, ei paineita, fanit ovat maltillisia…. Ja mielestäni Salah (Mohamed)-Mbappe -kaksikko voisi olla todellinen menestys.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ligue 1