Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Arsenal ajamassa edelle siirtoneuvotteluissa! – AC Milan luopumassa tähtihyökkääjän hankinnasta?

Joshua Zirkzee, Bologna.
AOP

Arsenal on yksi niistä seuroista, jotka kilpailevat Joshua Zirkzeen allekirjoituksesta. Pohjoislontoolaisten vahvan taloudellisen tilanteen takia, seura vaikuttaa olevan kuskin paikalla Zirkeetä koskevissa neuvotteluissa.

Hyökkääjälupaus Joshua Zirkzee on ollut yksi Serie A:n tasaisimmista suorittajista tällä kaudella. Hollantilainen on jatkanut ottelu toisensa jälkeen vakuuttavia Bolognan paidassa.

Vaikka Zirkzee voi mahdollisesti johtaa Bolognan neljän parhaan joukkoon Serie A:ssa, tämä voi myös jäädä hänen viimeiseksi kaudekseen Rossoblun väreissä.

Useat seurat, mukaan lukien AC Milan, ovat kiinnostuneita Zirkzeen hankkimisesta, ja Milan silmäilee hänestä ikääntyvän Olivier Giroudin korvaajaa. Myös Arsenal on osoittanut kiinnostusta hänen palveluksiaan kohtaan.

Tuoreiden raporttien mukaan Bologna tavoittelee samanlaista siirtosummaa kuin mitä Atalanta sai Rasmus Højlundin myynnistä Manchester Unitediin, eli noin 70 miljoonaa euroa.

Tämän myötä AC Milan on todennäköisesti jäämässä kyydistä mahdollisissa siirtoneuvotteluissa.

Arsenalilla riittäisi täytettä kirstussa, mutta totuuden nimissä on sanottava, että kyseinen summa on valtava vasta läpimurtoaan tekevästä pelaajasta. Vaikka nuorukaisen peli on kulkenut hienosti Serie A:ssa on siirtosumman edellyttävät näytöt vielä antamatta.

Lähde: Just Arsenal News

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A