Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Newcastle tavoittelee Crystal Palacen avainpuolustajaa!

Marc Guehi, Crystal Palace.
AOP

Newcastle United suunnittelee uusia puolustuspään hankintoja ensi kaudeksi. Esiin on noussut muun muassa Crystal Palacea edustavan Marc Guehin nimi.

Newcastle United on tällä kaudella saanut osansa loukkaantumisista. Sven Botman joutui eturistisideleikkaukseen viime kuussa. Jamaal Lascelles kärsi samanlaisen vamman viime lauantain ottelussa West Hamia vastaan.

Kaksi tuoretta takaiskua jättää Newcastlen puolustuspäähän selkeästi vajaaksi, jonka myötä joukkue aikookin hankkia lisää leveyttä alakertaansa tulevalle kaudelle.

Lähteet kertoivat hiljattain, että Eddie Howe ja hänen rekrytointityöryhmänsä suunnittelevat kahden keskuspuolustajan hankkimista tulevassa siirtoikkunassa.

Crystal Palacen Marc Guehi on Football Insiderin tietojen perusteella Newcastlen ykköskohde. Guehi on esiintynyt vakuuttavasti Crystal Palacen vahvuudessa siirryttyään Selhurst Parkille Chelseasta vuonna 2021.

Palacen uskotaan vaativan englantilaisesta valtavan summan, mutta Newcastlella on tarvetta uusille hankinnoille ja seura voi olla valmis investoimaan isolla kädellä.

Yhdeksän A-maaottelua Kolmen Leijonan paidassa pelannut Guehi on esiintynyt tällä kaudella 26 kertaa Palacen väreissä kaikissa kilpailuissa. Näissä otteluissa hän on kuulunut avaukseen 24 kertaa. Pelaajan mahdollisuuksia mahtua Englannin EM-kisaryhmään pidetään hyvinä, jos hän toipuu täyteen iskuun polvivammansa jäljiltä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset