Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Newcastle pyrkii taistelemaan timantistaan! – “Hänen kaltaisensa pelaajat ovat hyvin harvassa”

Bruno Guimaraes, Newcastle United.
AOP

Valioliigan parhaiden keskikenttäpelaajien joukkoon lukeutuva Bruno Guimaraes on todennäköisesti yksi kesän siirtoikkunan halutuimmista kohteista. Tämä ei ole epäselvää myöskään Magpiesin manageri Eddie Howelle, joka tiedostaa kiinnostusta riittävän.

Eddie Howe myöntää, ettei voi taata Bruno Guimaraesin jatkoa Newcastle Unitedissa. Howe kuitenkin korostaa, että seura tekee kaikkensa pitääkseen brasilialaisen hallussaan tänä kesänä kiivaiden siirtospekulaatioiden keskellä.

PSG, Real Madrid ja Manchester City ovat niiden seurojen joukossa, joita on uumoiltu keskikenttäpelaajan seuraavaksi osoitteeksi, mutta Howe pyrkii pitämään Guimaraesin seurassa.

– Antakaa minun kertoa teille, että Brunon kaltaisia pelaajia ei ole joka nurkan takana, brittimanageri kertoi Shields Gazetten mukaan.

– Hänen kaltaisensa pelaajat ovat hyvin harvinaisia. Brunoa pitäisi arvostaa kaikesta, mitä hän tuo joukkueen pelaamiseen. Tarkoitukseni on pitää hänet seurassa niin kauan kuin mahdollista.

– En kuitenkaan voi antaa takuita. Se olisi täysin typerää minulta. Olemme olleet jalkapallon parissa tarpeeksi kauan ymmärtääksemme, ettei koskaan voi tietää, mitä huomenna tapahtuu. Hän on olennainen osa joukkuetta ja pelaa erittäin hyvin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset