Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Arsenalille loistavia uutisia! – Tähtihyökkääjä jälleen pelikuntoinen: “Hän kehittyy koko ajan paremmaksi”

Bukayo Saka, Arsenal.
AOP

Arsenalin tähtihyökkääjä Bukayo Saka joutui missaamaan yhden ottelun loukkaantumisen takia. Englantilainen on kuitenkin jälleen pelikuntoinen ja Gunners-manageri Mikel Arteta uskoo tämän olevan hienossa vireessä loppukauden tärkeimmissä otteluissa.

Arsenal-kannattajat saivat keskiviikkona hieman huolenaiheita, sillä Bukayo Sakaa ei nimetty pelaavaan kokoonpanoon Luton Townia vastaan. Kolhuista kärsinyt englantilaispelaaja on kuitenkin toipunut nopeasti ja hänen uskotaan olevan avauskokoonpanossa lauantaina, kun Arsenal kohtaa Brighton & Hove Albionin.

Saka on tehnyt 16 maalia kaikki kilpailut huomioituna ja ollut tuttuun tapaan yksi Arsenalin hyökkäyspelaamisen tärkeimmistä lenkeistä. Tykkimiesten päävalmentaja Mikel Arteta ei ollut kovinkaan huolissaan Sakan kärsimästä vammasta.

– Olen erittäin positiivinen, Arteta tuumi Sakan mahdollisuuksista auttaa joukkuetta mestaruustaistossa.

– Uskon, että hän tulee loistamaan ja olemaan ratkaisevassa roolissa.

– Hän on todella vahva. Hän on innoissaan tulevaisuudesta ja haluaa menestyä. Hän kehittyy koko ajan paremmaksi.

– On normaalia, että välillä tulee pieniä kolhuja. Hän on käynyt läpi paljon sellaista viimeisten kahden tai kolmen vuoden aikana, ja katsokaa, miten hän esiintyy.

Lähde: Yahoo Sports

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga