Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: ManU valmis rikkomaan pankin! – Seuraennätys menossa uusiksi kesällä?

Rodrygo, Real Madrid.
AOP

Manchester Unitedin kerrotaan valmistelevan 120 miljoonan euron tarjousta Real Madridin hyökkääjä Rodrygosta.

23-vuotias Rodrygo siirtyi Real Madridiin Brasilian liigassa pelaavasta Santosista vuonna 2019. Tähän mennessä hyökkääjä edustanut La Ligan jättiläisiä 207 kertaa tehden 52 maalia ja kirjauttaen 40 syöttöpistettä.

Rodrygo on ollut tälläkin kaudella tärkeä pelaaja Carlo Ancelottin ryhmässä, sillä 42 ottelun aikana on syntynyt 15 maalia ja kahdeksan syöttöpistettä.

Brasilian maajoukkuemies allekirjoitti uuden pitkäaikaisen sopimuksen Bernabeulla vasta viime marraskuussa, joka ulottuu kesään 2028 asti, mutta hänen tulevaisuuttaan on pidetty kysymysmerkkinä.

Sekä Arsenal että Man United ovat tiettävästi pitäneet Rodrygon tilannetta tarkasti silmällä, sillä hän saattaa päätyä kaupaksi, jos Kylian Mbappen siirto Espanjan pääkaupunkiin saa sinettinsä.

Sports Molen saamien tietojen mukaan Man United on valmis tekemään Rodrygosta kaikkien aikojen kalleimman pelaajaansa, ja seura kaavailee 120 miljoonan euron tarjousta.

Tässä on tiettävästi vielä nostovaraa ja Unitedin uskotaan olevan valmis nostamaan tarjoustaan peräti 150 miljoonaan saadakseen brassihyökkääjän vahvuuteensa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga