Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Erik ten Hag ei sulattanut joukkueensa saamaa kritiikkiä! – “Tuo on naurettava tilasto”

Erik ten Hag, päävalmentaja, Manchester United.
AOP

Manchester Unitedin leirissä oli ymmärrettävästi pettyneet tunnelmat Chelsealle kärsityn 4-3 tappion jälkeen. United sai ottelun aikana lisää jobin postia myös loukkaantumisten muodossa, kun Casemiro ja Raphaël Varane joutuivat jättämään kentän.

Kuten aiemmin uutisoimme, Chelsea punnersi väkisin voittoon Valioliigan torstaisessa huippuottelussa Manchester Unitedin kustannuksella. United, joka joutui ottelussa kahden maalin takaa-ajoasemaan, onnistui nousemaan 3-2 johtoon, joka kuitenkin vaihtui 4-3 tappioksi ottelun lisäajalla.

Erik ten Hag puhui medialle ja sai vastailla kysymyksiin joukkueen puolustamisesta. Chelsea onnistui laukomaan pelin aikana hurjat 28 kertaa. ManU:a vastaan on lähteiden mukaan lauottu kauden aikana toiseksi eniten kaikista valioliigajoukkueista.

– Tuo on naurettava (tilasto). Olimme ennen tätä peliä päästäneet sarjan neljänneksi vähiten maaleja. Asiasta riittää puhetta jälkikäteen, jolle en voi mitään, ten Hag vastasi London Evening Standardin mukaan.

– Olemme kuitenkin kunnossa ja puolustamme hyvin joukkueena. Meillä on lisäksi myös hyvä maalivahti ja neljän alakerta. En voi tehdä mitään tällaisilla tilastoilla.

Tappion myötä Unitedin mestarien liigahaaveet näyttävät entistä kaukaisemmilta. Neljäntenä oleva Aston Villa on karannut jo 11 pisteen päähän.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga