Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigassa seitsemän maalin trilleri! Chelsea-komeetta iski hattutempun ManU:n verkkoon! – “Tämä oli hullu peli”

Cole Palmer
AOP

Valioliigassa nähtiin torstaina melkoista ilotulitusta, kun Chelsea ja Manchester United pistivät pystyyn seitsemän kihauksen maalikimaran. Kotijoukkueen sankariksi nousi Cole Palmer, joka iski uransa ensimmäisen hattutempun.

Stamford Bridgellä pelattu Chelsean ja Manchester Unitedin välinen koitos lähti liikkeelle isäntäjoukkueen toivomalla tavalla. Conor Gallager vei siniset johtoon vain neljän minuutin kohdalla ja Cole Palmer lisäsi etumatkaa varttia myöhemmin.

ManU painoi pelin tasoihin vielä avausjakson aikana Alejandro Garnachon ja Bruno Fernandesin osumilla. Ottelu näytti olevan kääntymässä toisella jaksolla vieraiden hyväksi Garnachon vietyä joukkueensa 3-2 johtoon.

Palmer tasoitti kuitenkin jälleen rangaistuspotkusta lisäajan kymmenennellä minuutilla ja iski voittomaalin minuuttia myöhemmin. Kolme maalia viimeistellyt englantilainen oli syystäkin tyytyväinen dramaattisen taistelun jälkeen.

– Tämä oli hullu peli. 2-0 johdon vaihtuminen 3-2 tappioasemaan oli luonnollisesti kova isku, mutta kun onnistuimme 98. minuutilla, tiesimme, että peliä on jäljellä vielä pari minuuttia. Tiesin sen, kun katsoin manageriamme ja päätimme vain puskea eteenpäin, Palmer kertoi.

– En tiennyt, mitä tehdä, kun tein maalin, mutta olin haltioissani. Tämä oli ensimmäinen hattutemppuni, josta olen hyvin iloinen. Ottelun loppu oli täyttä hulluutta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga