Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Atleticon luottosoturi pakkaamassa laukkunsa: Aston Villa ja Inter Milan käyvät kilpaa topparin allekirjoituksesta!

Mario Hermoso, Atletico Madrid.
AOP

Atletico Madridin Mario Hermosolla tuntuu riittävän ottajia kesän siirtoikkunassa. Aston Villaan linkitettyä pelaajaan yhdistetään uusimmista huhuissa myös Inter Milaniin.

Mario Hermoso, 28, on näillä näkymin lähdössä lähdössä Atletico Madridista. Miehen sopimus päättyy kesällä, eikä mikään puhu sen puolesta, että kontrahtia oltaisiin jatkamassa.

Real Madridin kasvatti näyttää pääsevän ensimmäistä kertaa urallaan pelaamaan Espanjan ulkopuolella, kun lukuisat eurooppalaiset joukkueet ovat kiinnostuneet hänen palveluksistaan.

Aston Villa on noussut eturiviin kiinnostuneiden joukossa, ja CaughtOffsiden mukaan he johtavat hänen kilpailua hänen allekirjoituksestaan.

Inter Milan on kuitenkin tullut mukaan taisteluun ja on valmis houkuttelemaan puolustajaa tuottoisalla tarjouksella. Lähteiden mukaan Inter Milan on aloittanut yhteydenoton pelaajan edustajiin selvittääkseen siirron mahdollisuutta.

Serie A:n mahtiseura on tiettävästi valmis tarjoamaan neljän vuoden sopimusta Hermosolle, joka olisi kokonaisarvoltaan noin viisi miljoonaa euroa.

Hermoso on noussut Atleticoon siirtymisensä jälkeen yhdeksi joukkueen luottopelaajista. Espanjalainen oli tärkeässä roolissa muun muassa Rojiblancosin mestaruuteen päättyneellä kaudella 2020-2021.

Tällä hetkellä kaikki viittaa kuitenkin sen puolesta, että pelit Metropolitanolla ovat tulossa päätökseensä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga