Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Pochettinon kärsivällisyys koetuksella – Näyttääkö Chelsea jättihankinnalle ovea?

Mykhaylo Mudryk, Chelsea.
AOP

Chelsea pulitti viime vuonna merkittävän rahasumman saadakseen Mykhaylo Mudrykin vahvuuteensa. Ukrainalaispelaaja ei ole kuitenkaan pystynyt toistaiseksi vastaamaan odotuksiin millään tasolla. Tuoreiden lähteiden mukaan hän saattaa päätyä vaihtamaan maisemaa jo huomattavasti suunniteltua aiemmin.

Mykhaylo Mudryk, 23, on kamppaillut saavuttaakseen vakituisen aloituspaikan Chelseassa, ja uusimmat raportit väittävät, että joukkueen manageri Mauricio Pochettino valmennustiimeineen eivät ole vaikuttuneita hänen kehityksestään.

Chelsean laitahyökkääjä on esiintynyt varsin alavireisesti siirryttyään eri lähteiden mukaan 88,5 miljoonan punnan kaupassa Stamford Bridgelle. On mielenkiintoista nähdä, päättääkö Blues hankkiutua hänestä eroon kuluvan kauden päätteeksi.

Mudrykillä on sopimus Chelsean kanssa kesään 2031 asti, ja hänet myymällä seura joutuisi hyväksymään massiiviset tappiot taloudellisessa mielessä. On erittäin epätodennäköistä, että yksikään seura olisi valmis maksamaan Mudrykista kovinkaan merkittävää siirtokorvausta nähdyn kaltaisen kauden jälkeen.

Mudrykin suoritusten on parannuttava huomattavasti, jotta hän löytäisi tiensä takaisin Pochettinon ja Chelsea-kannattajien sydämiin. Pelaajaa linkitettiin vahvasti Arsenaliin ennen kuin hän siirtyi Chelseaan. Tällä hetkellä Gunners saattaa tuntea, että he ovat väistäneet luodin.

Lähde: CaughtOffside

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset