Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Serie A:n jättiseura loukkaantumisten runteleman ManU-hyökkääjän kintereillä!

Anthony Martial
AOP

Anthony Martialin pelit Manchester Unitedissa vaikuttavat olevan tulossa päätökseensä. Loukkaantumisista kärsinyt ranskalainen on viettänyt valtaosan käynnissä olevasta kaudesta lasaretin puolella.

Manchester Unitedia vuodesta 2015 lähtien edustanut Anthony Martial on mahdollisesti pelannut viimeisen pelinsä Old Traffordilla. Ranskalainen saapui valtavien odotusten saattelemana Englantiin ja alku lupailikin hyvää entisen Monaco-tähden kannalta.

Unitedin sekasortoinen tilanne ja lukemattomat vammat ovat kuitenkin haitanneet merkittävästi Martialin uraa sateisilla saarilla. Miehen vastuu on jäänyt viime kausina selkeästi aiempaa pienemmäksi ja kuluvalla sesongilla vyölle on kertynyt lähinnä jämäminuutteja 13 valioliigaottelussa.

Ura ei lähtenyt aiemmin käyntiin myöskään vaisun Sevilla-lainan jälkeen, eikä uutta mahdollisuutta ole välttämättä enää tiedossa. 90min uutisoi, että Italian jättiseura Inter Milan on kiinnostunut hankkimaan entisen Ranskan maajoukkuehyökkääjän kesän siirtoikkunan puitteissa.

On kuitenkin selvää, että pelaajan vähäinen peliaika ja synkkä loukkaantumishistoria mietittävät myös Giuseppe Meazzalla. Interin ensisijaisen siirtokohteen uutisoidaan olevan Genoaa edustava Albert Gudmundsson, jonka allekirjoituksesta käydään kesällä todennäköisesti kovaa kilpailua.

Martial saattaisi olla Interin kannalta huomattavasti halvempi vaihtoehto.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A