Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU:lle jälleen loukkaantumishuolia! – Aukeaako superjunnulle lisää näyttöpaikkoja?

Willy Kambwala on yksi ManU:n puolustuksen tulevaisuudentoivoista.
AOP

Raphaël Varane joutuu missaamaan muutaman seuraavan viikon lihasvamman vuoksi, joka jättää tuntuvan aukon Manchester Unitedin alakertaan.

Manchester United toivoo Raphaël Varanen palaavan tositoimiin ennen kauden loppua. Ranskalaisen loukkaantuminen kuitenkin tarkoittaa, että Erik ten Hag on ilman muutamaa avauksen toppariaan seuraavien otteluiden ajan, mukaan lukien FA Cupin välierä Coventry Cityä vastaan.

Varanen lisäksi myös Lisandro Martinez ja Victor Lindelöf ovat sivussa joukkueen vahvuudesta. Tämän lisäksi myös Jonny Evans jättää lähteiden mukaan viikonlopun pelin Bournemouthia vastaan väliin pienemmän lihasvamman vuoksi.

Tilanteen myötä Harry Maguire on tällä hetkellä ainoa pelikuntoinen kokeneempi toppari. Keskuspuolustajan tontilla toisinaan nähty Luke Shaw on niin ikään kärsinyt tällä kaudella vammoista, eikä Erik ten Hag voi kääntyä hänenkään puoleensa tulevissa otteluissa.

Maguiren rinnalla tulevissa otteluissa nähdään todennäköisesti nuori Willy Kambwala, joka esiintyi hienosti taannoisessa Liverpool-ottelussa. Vasta 19-vuotias keskuspuolustaja on käynyt läpi Unitedin junioriakatemian ja hänelle tarjoutuu nyt suurella todennäköisyydellä hieno mahdollisuus todistaa kykynsä.

ManU pyrkii kaikesta huolimatta vahvistamaan puolustuksensa keskustaa kesän siirtoikkunassa.

Lähde: CaughtOffside

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga