Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Eurooppa-liiga

Valioliigatähden loukkaantumisesta ristiriitaista tietoa: “Emme voi antaa mitään päivämääriä siitä”

Jarrod Bowen, West Ham.
AOP

David Moyes myöntää, ettei hän tiedä, milloin Jarrod Bowen palaa joukkueen mukaan loukkaantumisen jälkeen. Bowenilta jää kuitenkin varmuudella väliin torstai-illan Eurooppa-liigan ottelu Bayer Leverkusenia vastaan.

West Hamin Jarrod Bowen kärsi polvivamman joukkueensa lauantaisessa ottelussa Wolverhamptonia vastaan Joao Gomesin rajun taklauksen seurauksena.

Hammers-manageri David Moyesin ja Englannin päävalmentaja Gareth Southgaten kannalta huolestuttavaa on, ettei tässä vaiheessa ole selvää, kuinka vakavasta vammasta on kyse. Moyes myöntää, ettei pysty antamaan tarkkaa paluupäivää.

– Jarrod ei ole kanssamme. Hän väänsi polvensa ja siinä on jonkinlainen vaurio, skottivalmentaja kertoi.

– Emme valitettavasti voi antaa mitään päivämääriä siitä, milloin hän voisi palata. Hänellä on loukkaantuminen, eikä hän voi pelata huomisiltana (torstaina Bayer Leverkusenia vastaan).

– Emme ole tällä hetkellä varmoja siitä, milloin hän voi palata. Hän satutti itseään kiertoliikkeen yhteydessä, josta uskon vaurion syntyneen.

– Tulemme kaipaamaan Jarrodia, sillä hän on pelaaja, joka on ollut suuressa roolissa ikimuistoisissa peleissämme, erityisesti viimevuotisessa Konferenssiliigan finaalissa.

– Tällaisia asioita kuitenkin tapahtuu jalkapallossa ja meillä on muita pelaajia valmiina astumaan esiin.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Eurooppa-liiga