Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Inter Milan suunnittelee kovan luokan kaappausta! – ManU lätkäissyt mojovan hintalapun puolustajalleen!

Aaron Wan-Bissaka, Manchester United.
AOP

Denzel Dumfries on mahdollisesti jättämässä Inter Milanin kesän aikana. Milanolaisseura etsii miehelle korvaajaa, ja yhtenä vaihtoehtona pidetään Manchester Unitedin Aaron Wan-Bissakaa, joka saattaisi irrota 15 miljoonan euron korvausta vastaan.

Inter Milan tähyilee mahdollisia korvaajia Denzel Dumfriesille, sillä Hollannin maajoukkuemiehen nykyinen sopimus on päättymässä vuonna 2025. Näin ollen hän on vapaa siirtymään ensi vuonna ilmaisella siirrolla muihin maisemiin, jos jatkosopimuksesta ei päästä yhteisymmärrykseen.

27-vuotias Dumfries on tiettävästi vaatinut uutta 5 miljoonan euron arvoista sopimusta ennen vuoden 2023 loppua, mutta hänen edustajansa ovat alentaneet vaatimuksiaan viimeaikaisissa keskusteluissa Interin johtoportaan kanssa.

Joka tapauksessa Dumfriesin tulevaisuus on edelleen epävarma. Football Italia raportoi, että Manchester Unitedia edustava Aaron Wan-Bissaka kuuluu Nerazzurrin suunnitelmiin, jos Dumfries päättää nostaa kytkintä.

Toisena vaihtoehtona pidetään Fiorentinan Michael Kayodea, mutta Wan-Bissakan uskotaan olevan helpommin saatavilla.

Football Italian saamien tietojen mukaan Manchester United on valmis tekemään pelaajallaan kauppaa, jos tästä maksetaan 15 miljoonan euron siirtokorvaus. Wan-Bissakan sopimus Unitedin kanssa on niin ikään päättymässä ensi vuonna.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A