Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Potkut häämöttää? – Italialaismanageri rauhallisin mielin: “Kuten aina, seura tekee parhaan ratkaisun”

Massimiliano Allegri
AOP

Massimiliano Allegrin jatkoa Juventuksen peräsimessä on kyseenalaistettu runsaasti. Italialaismanagerin nykyinen sopimus on päättymässä ensi vuonna, mutta hänen uskotaan jättävän työnsä kuluvan kauden jälkeen.

Juventus pelaa jälleen kelvollista kautta, mutta se tärkein, eli Serie A:n mestaruus on jäämässä haaveeksi. Inter Milan on ollut selkeällä erolla saapasmaan ehein joukkue kuluvalla kaudella, eivätkä muut joukkueet ole missään vaiheessa pystyneet toden teolla haastaman sinimustia.

Juventuksen selkein tavoite onkin Mestarien liigapaikan säilyttäminen. Joukkue on kirjoitushetkellä Serie A:n kolmantena, neljä pistettä viimeistä UCL-paikkaa hallussaan pitävää Bolognaa edellä.

Bianconerin monivuotinen manageri Massimiliano Allegri valmentaa sopimuksensa toiseksi viimeistä vuotta. Huhujen mukaan kokenut italialaistaktikko saattaa kuitenkin menettää työnsä jo tulevan kesän aikana.

Allegri ei ollut kovinkaan halukas ottamaan kantaa omaan tulevaisuuteensa Vanhan Rouvan valmentajana.

– Juuri tällä hetkellä meidän täytyy ajatella vain tavoitteitamme. Ne menevät kaiken muun edelle.

– Luulen, että Mestarien liigaan pääseminen on päätavoite, sillä 100 miljoonaa euroa on pöydällä. Kuten aina, seura tekee parhaan ratkaisun tulevaisuuden osalta.

Lähde: Football Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A