Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Serie A:n tähtimanageri tehnyt päätöksen tulevaisuudestaan? – “Olemme kasvaneet ja kulkeneet hienon matkan”

Simone Inzaghi
AOP

Inter Milanin päävalmentaja Simone Inzaghin on uskottu jättävän pestinsä kuluvan kauden jälkeen. Kovaa vauhtia Italian mestaruuteen matkalla olevan joukkueen manageri kommentoi nyt julkisesti tulevaisuudentavoitteitaan.

Simone Inzaghin valmentama Inter Milan on melko lähellä Serie A:n mestaruutta, ja joukkueella on tulevien pelikierrosten aikana mahdollisuus varmistaa Scudetton voitto ensimmäistä kertaa Inzaghin alaisuudessa. Vaikka Interin matka tyssäsi Mestarien liigassa, kotoisessa sarjassa homma on toiminut mallikkaasti.

Toimittajat kysyivät Inzaghilta hiljattain hänen tulevaisuudestaan seurassa, kun hän vastaanotti Enzo Bearzot -palkinnon, joka myönnetään Serie A:n vuoden parhaalle valmentajalle.

– Pitäisikö minun jäädä ensi vuodeksi? Voin sanoa, miltä minusta tuntuu. Inter on antanut minulle paljon näinä kolmena vuotena, olemme kasvaneet ja kulkeneet hienon matkan, Inzaghi vastasi.

– Olemme pelanneet monia otteluita ja voittaneet useita pokaaleja. Vuoden lopussa istumme alas ja keskustelemme. Ei tule olemaan mitään ongelmia jatkaa tätä matkaa yhdessä.

Inzaghi ei ole vielä allekirjoittanut uutta sopimusta seuran kanssa, ja vaikka häntä on viety huhuissa vahvasti Valioliigaan, näyttää siltä, että hän haluaa jäädä ja jatkaa valmennusuraansa Italiassa.

Lähde: Get Italian Football News

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A