Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Entinen valioliigapelaaja loppukauden mittaiseen pelikieltoon Bundesliigassa: “Emme voi sallia tällaista”

Naby Keita, Werder Bremen.
AOP

Entinen Liverpoolin keskikenttäpelaaja Naby Keita on asetettu Werder Bremenin toimesta kauden loppuun asti kestävään pelikieltoon ja hänelle on määrätty sakkorangaistus. Keita kieltäytyi matkustamasta joukkueen mukana sunnuntain bundesliigaotteluun Bayer Leverkusenia vastaan.

Werder Bremenin keskikenttäpelaaja Naby Keita on ajautunut ongelmiin. Keita päätti olla matkustamatta joukkueen mukana vierasotteluun Bayer Leverkusenia vastaan saatuaan tietää, ettei hän kuulu avauskokoonpanoon.

Werder Bremen hävisi 5-0, jonka myötä Leverkusen varmisti täysin ansaitusti Bundesliigan mestaruuden. Keitan päätöstä ei luonnollisesti katsottu hyvällä Werder Bremenin johtoportaassa.

– Emme siedä Nabyn käytöstä, seuran jalkapallojohtaja Clemens Fritz kertoi BBC:n mukaan.

– Hän tuotti pettymyksen joukkueelleen vaikeina aikoina, jotka liittyvät viimeaikaiseen vireeseemme ja pelaajien saatavuuteen asettamalla oman etunsa joukkueen edun edelle, Fritz jatkoi.

– Emme voi sallia tällaista. Tässä vaiheessa kautta tarvitsemme täyden keskittymisen jäljellä oleviin peleihin ja joukkueen, joka pitää yhtä. Siksi meille ei ole jäänyt vaihtoehtoa.

Guinean maajoukkuepelaaja ei harjoittele joukkueen kanssa, eikä saa astua ykkösjoukkueen pukukoppiin osana rangaistustaan.

Keita siirtyi Bundesliigan 12. sijalla olevaan Werderiin kesäkuussa 2023 viiden Liverpoolissa vietetyn kauden jälkeen. Toistaiseksi mies on pelannut saksalaisjoukkueessa vain viisi liigaottelua ja mahtunut ainoastaan kertaalleen avauskokoonpanoon.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga