Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: La Liga-veteraani tehnyt jatkon tulevaisuudestaan!

Antoine Griezmann
AOP

Antoine Griezmann on tuoreiden tietojen valossa tekemässä pitkän jatkosopimuksen Atletico Madridin kanssa. Sekä seuran, että pelaajan kerrotaan olevan kiinnostuneita jatkopahvin tekemisestä.

Antoine Griezmann on ollut Diego Simeonen valmentaman Atletico Madridin suurimmista valopilkuista viimeisten 18 kuukauden ajan. Griezmann on iloinen paluustaan seuraan ja fanien voittamisesta takaisin epäonnistuneen Barcelona-jaksonsa jälkeen.

Atletico tuskin voisi toivoa Griezmannilta enempää, sillä 33-vuotias on ollut tällä kaudella osallisena 29 maaliin 41 ottelussa. Ranskalaishyökkääjän sopimus ulottuu vuoteen 2026 asti, mutta hänellä ei ole suunnitelmia suunnata mihinkään muualle nykytilanteen vallitessa, lähteet tietävät kertoa.

Siirtohuhuissa olleen Griezmannin perässä on ollut useita Euroopan maineikkaita seuroja ja hän itse on paljastanut aina haaveilleensa pelaavansa jonain päivänä MLS:sä.

Tällä hetkellä kaikki puhuu kuitenkin sen puolesta, että hänen uransa on jatkumassa Metropolitanolla. Football Espanan saamien tietojen perusteella ranskalaisen nykyinen kontrahti on jatkumassa aiottua pidempään, joka on varmasti tervetullut uutinen Colchonerosin kannattajille.

Griezmannin odotetaan olevan olennainen osa myös Ranskan miehistöä kesällä pelattavissa EM-kilpailuissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga