Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU:n rivit rakoilevat? – Puolustaja ei jaa ten Hagin näkemystä joukkueen tilanteesta!

Diogo Dalot, Manchester United.
AOP

Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag otti hiljattain kantaa joukkueensa puolustustilastoihin. ManU:n laitapakki Diogo Dalot esittää tilanteesta suhteellisen erilaisen arvion.

Manchester on tuskaillut tällä kaudella huomattavasti pelaamisen kanssa. Kaikki pelin osa-alueet ovat tuottaneet punaisille ongelmia, mutta etenkin puolustustyöskentely on jättänyt toivomisen varaa.

Unitedia vastaan on lauottu valioliigakauden aikana lähteiden mukaan yhteensä 574 kertaa, joka on sarjan korkein lukema nousijajoukkue Luton Townin jälkeen (576). ManU vastaan on lauottu yli 20 kertaa yhdeksässä edellisessä kymmenessä pelissä.

Erik ten Hag vähätteli hiljattain tilastoja ja kertoi pitävänsä niitä turhina. Joukkueen puolustaja Diogo Dalot on kuitenkin asiasta eri mieltä.

– Mielestäni tämä on fakta, johon meidän täytyy keskittyä. Ehkä otamme liikaa riskejä ja puolustuksen ja keskikentän väli kasvaa hieman liian suureksi. Tästä syystä vastaanotamme joskus paljon vastahyökkäyksiä ja meitä vastaan lauotaan liikaa.

– Otamme tämän kuitenkin oppimisprosessina ja yritämme parantaa.

United oli viikonloppuna suurissa vaikeuksissa Bournemouthia vastaan. Ottelu päättyi lopulta pistejakoon 2-2 tasalukemien myötä.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga