Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

City saamassa hyviä uutisia ennen Mestarien liigan huippukamppailua! – Tuttu mies paimentamaan Realin supertähteä?

Kyle Walker lähestyy pelikuntoa.
AOP

Pep Guardiola toivoo, että Kyle Walker ja Nathan Ake ovat pelikunnossa huomisessa Mestarien liigan kohtaamisessa Real Madridia vastaan.

Euroopan jättiläiset Real Madrid ja Manchester City taistelivat jännittävän 3-3-tasapelin puolivälierävaiheen ensimmäisessä osassa viime viikolla. Seuraava välienselvittely on luvassa keskiviikkoiltana Manchesterissa.

Cityn kapteeni Kyle Walker on ollut sivussa joukkueensa viidestä viimeisestä ottelusta kärsittyään maajoukkuetauolla saadusta reisilihasvammasta.

Walkerin nopeutta ja läsnäoloa kaivattiin Bernabeulla, mutta hän on palannut harjoituksiin ja oli lauantaina Luton Townia vastaan vaihtopenkillä.

Myös Nathan Ake, joka on kärsinyt pohjevammasta, oli Luton-ottelussa Cityn penkillä.

Cityn käskyttäjä Pep Guardiola odottaa viimeiseen asti ennen kuin tekee lopullisen päätöksen kaksikon kohdalla, mutta kertoo olevansa luottavaisin mielin etenkin Walkerin suhteen.

– Aion odottaa viimeisiin harjoituksiin asti ja katsoa, miltä hänen (Walker) tilanteensa näyttää. Juuri nyt kaikki vaikuttaa hyvältä ja ja hän on positiivisella mielellä.

– En tiedä vielä, onko hän vaihdossa tai aloituskokoonpanossa huomenna. Teemme päätöksen viimeisten harjoitusten jälkeen.

Jos Walker on pelikuntoinen keskiviikkona, hänelle lankeaa todennäköisesti suuri vastuu Vinicius Jr:n pimentämisessä.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga