Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Hyytyykö PSG jälleen kalkkiviivoilla? – Barcalla etulyöntiasema puolellaan!

Xavi Hernandez
AOP

FC Barcelona ja Paris Saint-Germain iskevät yhteen Mestarien liigan puolivälierävaiheen toisessa osaottelussa. Barca vei Pariisissa pelatun avausosan nimiinsä lukemin 3-2, joten sillä on hienoinen etulyöntiasema puolellaan.

Xavi Hernandez vähätteli Barcelonan mahdollisuuksia ennen ensimmäistä osaottelua PSG:tä vastaan. Katalaanimanagerin mukaan hänen joukkueensa lähti ottelupariin selkeänä altavastaajana, eikä ollut valmis asettamaan ennakkosuosikin viittaa omiensa harteille ensimmäisen pelinkään jälkeen.

Barcan 3-2 voitto vierasareenalla tarkoittaa joka tapauksessa sitä, että joukkue lähtee hyvistä asetelmista illan peliin. Joukkueen terveystilanne on kohtalaisen hyvä muutaman pitkäaikaispotilaan puuttumista lukuun ottamatta.

Andreas Christensenin puuttuminen pelikiellon vuoksi aiheuttaa Xavi Hernandezille jonkin verran päänvaivaa, mutta kyseessä ei ole kuitenkaan katastrofaalinen takaisku.

PSG on puolestaan osoittanut jälleen haparoinnin merkkejä kevään tärkeimmillä hetkillä.

Joukkue lähti ensimmäiseen Barca-otteluun pettymyksen saattelemana jäätyään kotoisessa liigassaan tasuriin Clermontia vastaan ja epävarmuus paistoi otteissa myös UCL:n puolella.

Avausosan aiheuttamat paineet tuntuvat niskassa, sillä ranskalaissikermä on piiputtanut useamman kerran Mestarien liigan pudotuspelivaiheessa.

Tälläkin kerralla näyttää siltä, että eväät on syöty ennen aikojaan ja Barca näyttää todennäköisemmältä jatkajalta tästä otteluparista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga