Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Cityn leirissä luottavaiset tunnelmat hurjan avausosan jälkeen: “He yllättivät meidät”

Manchester City
Pixabay

Pep Guardiola kertoo, että hänen joukkueensa nauttii paineista, kun Manchester City pyrkii raivaamaan Real Madridin tieltään Mestarien liigan puolivälierien toisessa osaottelussa.

Manchester City voitti viime kaudella ensimmäisen Mestarien liigan tittelinsä Rodrin finaalissa Inter Milania vastaan tekemän maalin ansiosta. Osuman myötä Pep Guardiolan pitkään himoitsema triplamestaruus sai sinettinsä, sillä joukkue oli ehtinyt varmistaa jo FA Cupin ja Valioliigan mestaruudet.

Nyt Guardiola pyrkii johdattamaan pelaajistonsa ensimmäisenä joukkueena toiseen peräkkäiseen triplamestaruuteen. Ensin Cityn on kuitenkin kammettava 14-kertainen UCL-voittaja Real Madrid tieltään Etihad-stadionilla puolivälieräkamppailun toisessa osassa.

Santiago Bernabeulla pelattu avausosa päättyi jännittävien vaiheiden jälkeen 3-3 tasalukemiin, eikä Guardiolalla ole epäilystäkään, etteikö hänen suojattinsa selviytyisi haasteesta toisessa pelissä.

– He (Madrid) yllättivät meidät (ensimmäisessä osaottelussa) pelaajiensa sijoittumisella, joten meidän on oltava valmiina, Guardiola tuumi 90minin mukaan ennen peliä.

Carlo (Ancelotti) voi kokemuksensa ansiosta tehdä jotain toisin, ja meidän on oltava valmiina. Mutta samaan aikaan meidän on yritettävä hallita ja painostaa. He (Cityn pelaajat) nauttivat paineesta, ja siitä kun kaikki on pelissä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga