Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Pep Guadiola puolustaa kritiikkivyöryn kohteeksi joutunutta supertähteään: “Kentän vaikein pelipaikka”

Antonio Rudiger (vas.) ja Erling Haaland.
AOP

Manchester Cityä edustava Erling Haaland on joutunut viime päivinä voimakkaan arvostelun kohteeksi. Norjalaistykin suoritus viikolla pelatussa Real Madrid-ottelussa on nostettu tikunnokkaan. Pep Guardiola pitää pelaajansa kohtamaa kritiikkiä epäreiluna.

Kuten aiemmin uutisoimme, Real Madridin ja Manchester Cityn välisessä Mestarien liigan pudotuspeliottelussa riitti tapahtumia. Yksi etukäteen odotetuimmista kaksinkamppailuista käytiin Realin Antonio Rüdigerin ja Cityn Erling Haalandin välillä.

Kyseinen mittelö päättyi Rüdigerin erävoittoon norjalaisen jäätyä ottelussa pahemman kerran pimentoon. Haalandia kohtaan esitettiin pelin jälkeen melko voimakasta kritiikkiä, vaikka totuuden nimissä hänelle ei pystytty juurikaan tarjoilemaan palloa.

Pep Guardiola asettuu nyt puolustamaan pelaajaansa.

– Hänellä on joitakin osa-alueita, joilla hänen on parannettava, kuten 33-vuotiaillakin pelaajilla on parantamisen varaa.

– Mutta kyse on enemmän joukkueesta kuin hänestä. Teimme kolme maalia (Madridissa). Heillä oli kaksi keskuspuolustajaa lähellä häntä (Rüdiger ja Aurelien Tchouameni), eikä se ole helppoa.

– Se on kentän vaikein pelipaikka. Kaksi yhtä vastaan. He ovat todella hyviä puolustajia ja pysyivät tiukasti hänen ihollaan.

– Hänen täytyy saada enemmän minuutteja vyölleen ja oppia. Tavoitteena ei ole voittaa Ballon d’Or, se on Valioliiga, Mestarien liiga, FA Cup, ja hän on onnistunut siinä. Ilman häntä emme olisi voittaneet viime kaudella viittä pokaalia.

Lähde: Sky Sports

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga