Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Juvelle tuntuva takaisku! – Himoittu Serie A-tähti siirtyy sittenkin Brasilian liigaan!

Felipe Anderson
AOP

Serie A:n jättiseura Juventus oli lähteiden mukaan innokas hankkimaan Lazion Felipe Andersonin, mutta brasilialainen on palaamassa kotikonnuilleen.

Juventus on saanut tuntuvan iskun ennen kesän siirtomarkkinoita, kun Laziota edustava Felipe Anderson siirtyy sittenkin ilmaisella siirrolla Palmeirasiin.

Roomalaisjoukkueen kantaviin voimiin kuluvalla kaudella lukeutunut Anderson oli useamman lähteen mukaan jo lähellä sopimuksen tekemistä Juven kanssa.

Torinolaisseura on nyt kuitenkin joutunut pettymään, sillä keskikenttäpelaaja ilmoitti päätöksestään jättää saapasmaan pääsarja taakseen.

– Kunnioituksesta Laziota ja kaikkia minua aina tukeneita ihmisiä kohtaan ilmoitan teille, että en ole päässyt sopimukseen sopimukseni uusimisesta seuran kanssa. Tämän takia lähden ensi kaudeksi kohti uusia polkuja, Anderson kommentoi Sky Sport Italian mukaan.

– Olen aina osoittanut ammattimaisuutta ja sitoutumista Laziota kohtaan, joten vakuutan teille, että aion jatkossakin omistautua sopimukseni viimeiseen päivään asti kunnioittamaan tätä pelipaitaa. Kiitos kaikesta!

Kahteen otteeseen uransa aikana Biancocelestiä edustanut Anderson siirtyy Palmeirasin vahvuuteen heinäkuun ensimmäisenä päivänä. Menetys on Laziolle tuntuva, sillä pelaaja on ollut tälläkin kaudella yksi joukkueen tasaisimmista suorittajista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat