Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: Chelsea ja Barcelona 30-vuotiaan argentiinalaistaiturin kintereillä!

Paulo Dybala, AS Roma.
AOP

Chelsea ja Barcelona kartoittavat mahdollisuutta hankkia AS Roman hyökkääjä Paulo Dybala, jonka sopimus päättyy vuonna 2025.

AS Roma on yltynyt mahtavaan vireeseen Italian pääsarjassa ja Eurooppa-liigassa. José Mourinhon aikakaudella pelaamisessa ja joukkueen itsetunnossa näkyneet ongelmat ovat tipotiessään ja Roma on tällä hetkellä yksi saapasmaan kovakuntoisimmista joukkueista.

Tästä hyvänä näytteenä toimi vierasvoitto Eurooppa-liigan pudotuspelien ensimmäisessä osassa AC Milanin kotinurmelta.

Daniele De Rossin on tarkoitus olla vain väliaikainen ratkaisu joukkueen valmentajaksi, mutta homma on toiminut niin mallikkaasti, että miehelle saatetaan tarjota vakituista pestiä kauden päätteeksi.

Manageritilanteen lisäksi joukkueen runkoon odotetaan muutoksia ennen ensi kautta.

Yksi Roman kantavista voimista tälläkin kaudella ollut Paulo Dybala on mättänyt tuttuun tapaan hurjia tehoja. Argentiinalainen on saanut jälleen osansa loukkaantumisista, mutta on silti pystynyt pelaamaan 22 Serie A-ottelua tehoilla 12+8.

Miehen sopimus on umpeutumassa ensi vuoden kesällä, joten jää nähtäväksi, onko Roma valmis asettamaan 30-vuotiaan tähtensä kauppatavaraksi.

90minin raporttien mukaan Chelsea ja FC Barcelona ovat halukkaita tarjoamaan Dybalalle sopimusta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga