Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Real Madrid lyömässä rahaa pöytään? – Pakkaako läpimurtokauden pelannut Bundesliiga-sensaatio laukkunsa?

Jeremie Frimpong, Bayer Leverkusen.
AOP

Bayer Leverkusenin paidassa todellisen läpimurtokauden pelannutta Jeremie Frimpongia viedään ensi kaudeksi kohti uusia haasteita. Saksalaisjoukkueen puolustaja on tuoreiden tietojen mukaan ainakin Real Madridin tutkassa.

Sensaatiomaisen kauden pelannut Bayer Leverkusen varmisti sunnuntaina Bundesliigan mestaruuden. Samalla päätökseen tulee Bayern Münchenin 11 vuoden mittainen valtakausi, joten kyseessä on tervetullut muutos sarjan viihdearvon kannalta.

Leverkusenin uskomattoman putken takana on monta tekijää, joista yhtenä tärkeimpänä voidaan pitää manageri Xabi Alonsoa. Espanjalaisvalmentajaa on viety huhuissa kohti uusia haasteita, mutta hän ilmoitti hiljattain jatkavansa työssään myös ensi kaudella.

Pelaajiston osalta muutokset ovat kuitenkin luultavasti väistämättömiä. Leverkusenin paidasta on löytynyt tällä kaudella useita onnistujia kuten muun muassa mahtivireeseen yltynyt Florian Wirtz.

Keskikentällä operoiva Jeremie Frimpong on niin ikään herättänyt monen suurseuran kiinnostuksen.

Hollannin maajoukkueessa kaksi A-maaottelua pelannut Frimpong pelaa Leverkusenissa pitkällä, vuoteen 2028 ulottuvalla sopimuksella. Miehen kontrahtiin on tiettävästi kirjattu 35 miljoonan punnan arvoinen ulosostolauseke.

90minin saamien tietojen mukaan Real Madrid harkitsee vakavissaan pelaajan ostamista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga