Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Takavuosien superlupaus haaveilee paluusta Englannin maajoukkueeseen: “MM-kisat 2026”

Dele Alli
AOP

Dele Alli kertoo suhtautuvansa tulevaisuuteen positiivisin mielin ja paljastaa tavoittelevansa paikkaa Englannin miehistössä vuoden 2026 MM-kisoissa.

Evertonin keskikenttäpelaaja Dele Alli, 28, pelasi viimeksi helmikuussa 2023 ja on sen jälkeen ollut sivussa tositoimista lonkka- ja nivusvammojen takia.

Hän puhui heinäkuussa tunteikkaassa haastattelussa traumaattisista lapsuudenkokemuksistaan, mielenterveysongelmistaan ja vieroitushoidossa vietetystä ajasta. Englantilainen kertoi kärsineensä unilääkeriippuvuudesta, jonka takia hän vietti kuusi viikkoa hoitolaitoksessa.

– Minulla on joka ikinen päivä kello 11 puhelimessani muistutus – MM-kisat 2026, Alli paljasti BBC:n mukaan.

– Ihmiset sanovat ‘hän ei ole pelannut vuoteen’, mutta se on tavoitteeni. Tiedän, missä tasoni on.

Allilla on kuluvan kauden loppuun asti ulottuva sopimus Evertonin kanssa, jonne hän siirtyi helmikuussa 2022. Englantilainen kertoi toivovan pystyvänsä täysipainoiseen harjoitteluun ennen kauden päättymistä.

Alli pelasi edellisen kilpailullisen ottelunsa Besiktasin paidassa viime vuonna. Lainasiirto Turkkiin meni osittain piloille miehen kärsimän lonkkavamman vuoksi. Tässä vaiheessa keskikenttäpelaajan jatko on täysin avoinna, mutta ikänsä puolesta miehellä saattaa olla vielä annettavaa huipputasolla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet