Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: Juventus ja Atletico Madrid käyvät kilpaa La Liga-tähden allekirjoituksesta!

Mikel Merino, Real Sociedad.
AOP

Real Sociedadilla on mitä luultavimmin edessään kiireinen kesä. Useammat joukkueen parhaista pelaajista ovat yhä muiden seurojen tähtäimessä eri puolilla Eurooppaa.

Kelvollista kautta Espanjan pääsarjassa pelaavan Real Sociedadin uskotaan olevan valmis käynnistämään todelliset myyntitalkoot.

Muun muassa Martin Zubimendin, Robin Le Normandin ja Mikel Merinon kaltaisia pelaajia on pidetty mahdollisina lähtijöinä. Etenkin Merinon on uskottu nostavan kytkintä kovaa vauhtia lähestyvän siirtoikkunan aikana.

Merinon nykyinen sopimus baskiseuran kanssa on päättymässä ensi kauden lopussa, ja tässä vaiheessa jatkopahvi ei näytä raporttien mukaan todennäköiseltä.

Tämä voi hyvinkin tarkoittaa, että hän päätyy kauppatavaraksi tänä kesänä. Yksi espanjalaisesta keskikenttäpelaajasta kiinnostuneista seuroista on Juventus.

Merinon ulososto-optio on Football Espanan mukaan 60 miljoonaa euroa, mutta jos uudesta sopimuksesta ei päästä sopuun ennen kesää, Juventus uskoo voivansa sopia Sociedadin kanssa 40-45 miljoonan euron arvoisista kaupoista.

Myös Atletico Madrid on osoittanut viime kuukausina kiinnostusta Merinoa kohtaan, joten hekin saattavat seurata tilannetta.

Sociedadin on uskottu tähän asti haluavan ensisijaisesti pitää kiinni pelaajastaan, mutta tilanne tuntuu junnaavan tällä hetkellä paikallaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga