Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Tuore cup-mestari tehnyt päätöksen jatkostaan? – Copa del Reyn voittaja jakamassa torjuntavastuun myös ensi kaudella

Julen Agirrezabala, Athletic Bilbao.
AOP

Athletic Bilbaolla on käytössään kaksi erittäin hyvää maalivahtia. Unai Simon on kiistaton ykkönen, mutta myös Julen Agirrezabala on päässyt paistattelemaan tällä kaudella valokeilassa.

Athletic Bilbaon päävalmentaja Ernesto Valverde uskoi Julen Agirrezabalalle aloitusvastuun tämän kauden Copa del Reyn osalta. Tähän kuului myös aiemmin tässä kuussa pelattu finaali Mallorcaa vastaan.

23-vuotias Agirrezabala oli yksi aina rangaistuspotkukilpailuun edenneen ottelun suurimmista sankareista, kun Bilbao voitti ensimmäisen cup-mestaruutensa 40 vuoteen.

Bilbao-vahdin loistavat otteet Copa del Reyssa ovat herättäneet myös muiden seurojen kiinnostuksen ja miehen tulevaisuudella on arvuuteltu runsaasti espanjalaismediassa.

Unai Simon, joka on myös Espanjan maajoukkueen selkeä ykkösvahti, jatkaa todennäköisesti Valverden ensimmäisenä valintana myös ensi kaudella La Ligan osalta. Tämän on uskottu vaikuttavan negatiivisesti Agirrezabalan haluun jatkaa seurassa.

Football Espanan saamien tietojen mukaan Bilbaossa suhtaudutaan kuitenkin myönteisesti miesten väliseen kilpailutilanteeseen ja Agirrezabalan uskotaan jatkavan nykyisen työnantajansa leivissä myös jatkossa.

Miehen voimassa oleva sopimus on päättymässä ensi vuoden kesällä, mutta jatkosopimusneuvottelut tulevat todennäköisesti käynnistymään lähiaikoina.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga