Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: Real Madridin luottosoturi jättämässä joukkueen!

Nacho Fernandez saattaa jättää Real Madridin taakseen.
AOP

Real Madridin kapteeni ja seuraikoni, Nacho Fernandez on päättämässä 23 vuotta kestäneen yhteisen matkan työnantajansa kanssa.

Real Madridin veteraanipuolustaja Nacho Fernandezia on pidetty yhtenä mahdollisena lähtijänä ennen kesän siirtoikkunaa. Espanjalaispakin voimassa oleva sopimus on päättymässä kauden lopussa.

Carlo Ancelotti suostutteli Nachon allekirjoittamaan jatkosopimuksen viime kesänä seuran politiikan mukaisesti, jonka mukaan yli 30-vuotiaiden pelaajien sopimuksia jatketaan vain vuosi kerrallaan.

Vaikka Nacho pelaa edelleen varamiehenä, hän on ollut Ancelottille yhtä luotettava kuin ennenkin. Mies nousi esiin jälleen tärkeällä hetkellä ja onnistui omassa yrityksessään rangaistuspotkukilpailuun venyneessä Mestarien liigan puolivälieräottelussa Manchester Cityä vastaan.

Seuran kanssa käytyjen keskustelujen jälkeen Nacho on kuitenkin tehnyt päätöksensä siirtyä eteenpäin, Football Espanan saamat raportit kertovat.

Samat lähteet väittävät, että Italian mestaruuteen matkalla oleva Inter Milan on kiinnostunut hankkimaan Nachon riveihinsä ilmaisella siirrolla. Miehen kuitenkin uskotaan vastaanottavan tarjouksia myös Saudi-Arabiasta ja Yhdysvalloista.

Urallaan kaiken mahdollisen Madridin paidassa voittanut Nacho teki debyyttinsä seuran paidassa vuonna 2011. Vuosien varrella vyölle on kertynyt yhteensä 355 ottelua Los Blancosin sotisovassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga